Omhoog
Aanmelden
 
Skip Navigation LinksHome

Zit je in groep 8?


Meld je hier aan voor één van onze proeflesmiddagen
op woensdag 21 december 2016 en op 25 januari 2017 van 14.00 tot 16.00 uur.

Op een prachtige plek aan de Zandvoortse duinen, weg van de drukte van alledag, ligt het Wim Gertenbach College. Hier ontvangen we onze leerlingen met open armen. En we lopen met ze mee, totdat ze hun diploma op zak hebben.
 
MAVO en onderbouw HAVO
Op het Wim Gertenbach College kun je terecht voor MAVO, leerwegondersteunend onderwijs (LWOO) en onderbouw HAVO.
 
De kracht van kleinschaligheid.
Doordat we altijd proberen om kleine klassen te maken, krijgen leerlingen meer individuele aandacht. Dit is een school waar iedereen elkaars naam kent. Er zijn duidelijke regels, heldere leerdoelen en een stevige structuur. En tegelijkertijd is er veel ruimte voor respect, warmte, interesse, uitdaging, moderne leermiddelen en gezellige activiteiten.
 
Solide basis
Wij zien en kennen iedere leerling. Wie goed presteert, moedigen we aan. Wie wat extra steun kan gebruiken, krijgt begeleiding op maat. Zo geven we onze leerlingen een schat aan kennis en vaardigheden mee. Zodat ze als krachtige mensen de wereld in kunnen.
 
Succesvol dyslexiebeleid
Ongeveer een kwart van onze leerlingen heeft dyslexie. Op het Wim Gertenbach College komen ze volledig tot hun recht, net als alle andere leerlingen. Onze aanpak is vernieuwend en bijzonder succesvol.
 

 Agenda

 
Klik hier om de meest actuele agenda voor de cursus 2016 / 2017 te downloaden

 Magister voor leerlingen/ouders 

 Magister voor medewerkers

Webmail

Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Actuele downloads